2014. május 2., péntek

Tanjung Tinggi beach és a többi

Huh, végre aludtam egy jót, majdnem 10 órát! :) Reggeli után  indultunk is a sziget északi felére, ahol nagy sziklákkal tarkitott türkisz vizű fehér homokos tengerpartok talalhatóak. Az előző napi érdekes élményeink után semmi jóra nem számítottunk, de láss csodát! Egy pillanat alatt elvarázsolt minket a látvány, és nagyon örültünk, hogy itt vagyunk!!! :)
Olyan csend és nyugalom van ezen a szigeten, hogy az valami hihetetlen. Alig van autó, motoros szinte semmi, nagy házaik vannak az embereknek, takaros és nem is igazán szemetes. Az előbbi tulajdonságok itt Indonéziában nagyon extrák, tiszta meglepetés ez a sziget. Mikor először megpillantottuk a kristálytiszta vízű tengert, a hófehér homokkal és a sziklákkal hát na.... És a homok olyan finom, olyan apró, mintha hófehér fahéjon mászkálnál. Leírni nem tudom a látottakat, inkább beszéljenek a képek: 
Több partot is meglátogattunk, sziklát másztunk, fotozkodtunk, ettünk friss grillezett halat, ittunk kókuszdiót egy pálmafa alatt, és én még búvárkodtam is. Egy lila-zöld hal mindig felém jött, nagyon megijedtem, hogy mit akar, tök para volt! :) Holnap szigetekre megyünk és búvárkodunk és strandolunk és reméljük nagyon jó lesz!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése