2013. október 20., vasárnap

Hongkong - 2. nap

Szombaton sem lazsáltunk sokáig, már 10-kor úton voltunk. A napot Levi kedvenc reggeliző helyén kezdtük, ahol mézes toast bundáskenyeret ettünk, yummiii! :) Egy ilyen kalóriabomba után nekivágtunk vásárolni. 
Utunk során villamosoztunk, ami szintén emeletes, jupiii! :) Ez nagyon tetszett, felül ablakok nyitva, lobog a hajad és tökre jó a kilátás. Nagy meglepetésünkre magyar turistákba botlottunk, akik megjárták kínát és tök jófejek voltak. Kicsit meglepődtek, hogy mi merre dolgozunk, de nagyon jót beszélgettünk.
Délután 3 körül kiültünk a Viktória Parkba a fűbe kávézni és pihenni egyet, na jó csak fél órára. Nagyon jó volt, ez hiányzik indonéziából, iszonyat élveztük. Közben megbeszéltük az élet nagy dolgait, majd folytattuk a napunkat.

Hazamentünk lepakolni, gyors vacsora (dumpling), majd irány az éjszakai Temple Street-i piac majd a Ladies market. 
Huh volt rengeteg ember, tele túristákkal, de már kezd elegünk lenni a piacokból, macera alkudozni és sokszor nagyon erőszakosak. De azért polyén volt, élvezdektünk kicsit. 

Mivel még mindig volt olyan dolog, amit feltétlenül látnom kellett, ezért elmentünk az elitnegyed szabadtéri szórakozóhelyére. Na ez már valami! :) A hegyoldalban pár szűk utcácska ki van nevezve bulihelynek, nyitott kocsmák, mindenhol jó zene, emberek az utcán isznak, és szuper a hangulat. Itt csak körülnéztünk kicsit, és végül éjfél után hazaestünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése