2013. október 18., péntek

Utolsó este Taipeiben

Miután a hosszu vonatozás után megérkeztünk Taipeibe, gyorsan elmentünk a szállásunkra, majd rohantunk is a Shilin night marketre. Konkrétan enni, enni és enni akartunk. Szóval ettünk itt valamit, másik sarkon valami mást, aztán még egy kis finomságot, szal kvázi végigettük a piacot, na meg kicsit vásároltunk is. Hihetetlen hangulata van ennek a piacnak!!! :)
A durva dolog, hogy itt nem árulnak gagyit, nem tudtunk taiwani suvenirt venni, mert konkrétan nincs semmi turistáknak való. Mondjuk turistát sem nagyon láttuk, lehet ez volt a baj.
Zárásként még visszamentünk egyik kedvenc helyükhöz, a nagy térre, ahol látható a C.K.S memorial hall, a szinház és koncert terem, valamint a csodás kapu. Itt elidőztünk kicsit, összegeztük a Taiwanban töltött 6 napot.
Fantasztikus ez az ország, csodálatos természeti adottságokkal, nagyon szervezett rendszerben élnek az emberek, és hihetetlenül kedves mindenki!!! :)

Pénteken reggel már 6-kor indultunk is a reptérre, és bucsut intettünk ennek a csodás szigetnek. Délelött 11-kor pedig már Hongkongban is találtuk magunkat, ahol még vasárnap estig Levi vendége vagyok! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése