2013. augusztus 2., péntek

Halong Bay - 4. nap

Már 6-kor reggelizni mentünk, mivel jön a tájfun, így időben el kell hagynunk a a Halong-öbölt, mert ott veszélyes tud lenni. Így reggeli, kicsekkolás a bungallókból, majd 7-kor már kishajóra szálltunk. Kis örömmel hagytuk el a szigetet, mivel előző délután Anyuék találtak egy kígyót a bungalók környékén. Este meg is kérdeztük az ott dolgozókat, és hát igen, veszélyes. Azért féltünk kicsit, mert hát kígyóval még nem találkoztunk....

Szóval a már ismert útvonalon indultunk vissza a partra: kishajó, busz és nagy hajó. Ezen még élvezkedtünk kicsit, a látvány a sziklák között csodálatos volt és a nap is sütött. Aztán jött a kisbuszos rész visszafele, ami elég hosszadalmas volt, 5 óra alatt végül ismét Hanoiba értünk. 

Összességében a Halong-öböl nagyon szuper volt, ezt látni kell!!! Nem hiába a világ 7 természeti csodájának egyike!!! :) Monkey-island is iszonyat jó, végre tudtunk talán kicsit pihenni, éy így együtt családdal még úgysem voltunk tengerparton Ázsiában! :) A vietnámi ételeket imádjuk, rengeteg zöldséggel és halszósszal minden, yummiii!!! :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése